English | Albanian
ShBA
Visit our website: britanika.al
Fulton Montgomery Community College

Fulton Montgomery Community është një universitet shtetëror me një kohëzgjatje të studimeve prej 2 vitesh. Eshtë i vendosur në qytezën Johnstown në afërsi të Albany, kryeqytetit të shtetit të New York-ut. Universiteti disponon pajisje moderne që përfshin bibliotekë, laboratore IT të pajisura me kompjutera të shkelqyerë, sallë për studim individual, mensë, sallë sporti dhe të tjera. Kozmopoliti New York ndodhet larg 120 milje ose 4 orë me autobuz.
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab