English | Albanian
Hollande
Visit our website: britanika.al
The Hague University of Applied Sciences

Kampusi kryesor i The Hague University of Applied Sciences eshte vendosur ne Johanna Westerdijkplein ne nje ndertese moderne shume afer me stacionin hekurudhor te Hollands Spoor. Ndertesa eshte shtepi per me shume se 70 studente n eprogramet bachelor (full-time, part-time dhe programet dyshe), 20 programe Master, kurse pergatitore dhe masterklasa. The Hague University of Applied Sciences eshte nje universitet i shkencave te aplikuara me filozofine e perzierjes se teorise dhe praktikes bashke. THU ka me shume se 26 000 studente te cilet vijne nga me shume se 146 studente. Kjo gje e ben universitetin tone nje nga universitetet e shkencave te aplikuar me diversitetin me te madhe te kombesive te ndryshme.Ne ofrojme 13 programe te cilat jane te zhvilluara ne Anglisht te cilet varjojne nga inxhinierite deri ne biznes. The Hague University ofron tete programe Bachelor dhe pese programe Master te zhvilluara ne Anglisht.
+lexo me teper...
Rotterdam Business School

Rotterdam Business School (RBS) u themelua në vitin 1990. Fillimisht ajo u quajt Shkolla Ndërkombëtare e Ekonomisë së Roterdamit, aktualisht është pjesë e Universitetit të Shkencave të Aplikuara të Roterdamit. Rotterdam Business School renditet e dyta për nga numri i njerëzve në Holandë dhe ka portin më të madh në Evropë. Qyteti është themeluar në 1238.
+lexo me teper...
Tilburg University

Tilburg University eshte relativisht nje universitet i vogel i specializuar ne Shkenca Sociale dhe Arte & Shkencat Humane. Ne klasffikimin e pergjithshem, universitetet e medha jo teknike me nje game te gjere disiplinash kane rezultate me te larta se universitetet e vogla. Nje arsye per kete jane metodat e perdorura per te percaktuar rezultatet e kerkimeve. Renditja e lendeve ne Ekonomi & Biznes, Shkenca Sociale, Art dhe Shkenca Konjitive reflektojne pozicionin e Tilburg University.

Sipas renditesve me te njohur te universiteteve (THE, ARWU dhe QS) Tilburg University ben pjese ne 2% me te mire ne bote. Kjo do te thote qe ne jemi ne 340 te paret ne me shume se 17.000 universitete ne mbare boten.

+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab