English | Albanian
Kosovë
Visit our website: britanika.al
American University in Kosovo

Universiteti Amerikan në Kosovë është një universitet privat i vendosur në qarkun e Gërmisë në Prishtinë, Kosovë. Universitet është themeluar në vitin 2002, dhe është i lidhur me Rochester Institute of Technology (RIT) në Rochester, New York.
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab