English | Albanian
Itali
Visit our website: britanika.al
American University of Rome

Siguro të ardhmen tënde në qytetin e përjetshëm

Një edukim i nivelit universitar pranë Universitetit Amerikan të Romës, i mundëson studentëve me mjetet që u nevoiten të jenë të suksesshëm në shekullin e 21. Mendimi kritik, zgjidhja e problemeve, të shkruarit dhe komunikimi ndërkulturor janë thelbi i kurikulumit tone  të edukimit universitar dhe janë vendosur në mënyrë të prerë për të gjithë rezidentët e rinj përmes programit tonë rigoroz të Vitit të parë, për të vazhduar më tej në programin tonë të përgjithshëm të arsimit dhe diplomën.
Universiteti Amerikan i Romës është i angazhuar për përsosmëri në arsim: AUR përgatit nxënësit e të gjitha kulturave që të jetojnë dhe punojnë si qytetarë të aftë dhe me njohuri të një botë të ndërlidhur dhe në ndryshim nëpërmjet diplomave të saj praktike ndërdisiplinore akademike dhe mundësive për të mësuar përmes praktikës.
+lexo me teper...
John Cabot University

John Cabot University, u themelua ne 1972, eshte nje universitet i pavarur 4- vjecar i Arteve Liberale I cili ofron programe universitare ne gjuhen angleze per te gjithe studentet ne mbare boten.

Nese jeni duke synuar per nje diplome 4-vjecare ose te studiuarit jashte vendit, ju do te keni mundesine ta beni kete ne zemer te Romes ku do te jeni te rrethuar nga oferta te jashtzakonshme nja qytet plot kuluture, histori, art, kreativitet, biznes dhe ceshtje nderkombetare.

Ne John Cabot University ju do te keni mundesine per intershipe ne kompani multinderkombetare, organizata nderkombetare, NGOs, konsullata, zyra shtetrore dhe muzeume, si dhe mundesi per te studiuar dhe udhetuar jashte kufinjve te Italise si Afrike, Lindje e Mesme, Azi dhe ne te gjithe Europen.

+lexo me teper...
Universita Cattolica del Sacro Cuore

Emri i plote i universitetit vertet mund te jete Universita Cattolica del Sacro Cuore, megjithate ne jemi njohur thjesht si Cattolica.

Te gjithe studentet tane ndjehen me fat qe jane pjese e universitetit me nje profil akademik te njohur, e reflektuar nga akademiket e tij, reputacionin dhe rrjet nderkombetar.

+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab