English | Albanian
Gjermani
Visit our website: britanika.al
Jacobs University

Universiteti Jacobs eshte nje universitet i ri, modern dhe shume perzgjedhes, i cili kombinon me se miri sistemet e arsimit Britanik dhe Amerikan. Kampusi i universitetit eshte modeluar mbi stilet Britanike dhe Amerikane, shkolla ka konvikt dhe mbulon nje siperfaqe prej 30 hektare ne nje park te madh prane qytetit te bukur te Bremen. Ne dispozicion te studenteve dhe mesuesve eshte palestra dhe salla sportive, kinemaja, kafeneja, dyqanet, salla e koncerteve dhe disa klube studentore.
 
Jacobs University eshte institucion i pavarur, i cili ka trajnuar mbi 1200 njerez ne Bachelor, master dhe programet e doktoratures. Ai ka nje pozite udheheqese ne fushen e shkencave kompjuterike, biologjise, kimise, gjeologjise dhe gjeografise. Baza ka laboratore moderne dhe qendra kerkimore eksperimentale dhe shkenca inxhinierike. Studentet pajisen me nje diplome te akredituar ne baze te sistemit Amerikan, por studimet zgjasin 3 vjet sipas modelit Europian. Pjesa me e madhe e te diplomuarve vazhdojne studimet e tyre shkencore ne universitete te tilla si Oxford, Cambridge, LSE, Berkeley, Yale, Columbia. Gama e gjere e bursave te ofruara nga universiteti, e bejne ate nje destinacion akoma me terheqes per studentet nga e gjithe bota
+lexo me teper...
European University

Themeluar në vitin 1973, Shkolla e Biznesit të BE-së (EU) është një shkollë ndërkombëtare bznesi, trefish e akredituar me kampuse të shumta. Veç kësaj, ka klasa të vogla dinamike të ofruara në anglisht, nxënësit e BE-së studjojnë në mjedis ndërkombëtar, duke përfituar ndërkohë më të mirën e të dy kurrikulave akademike të Amerikës së Veriut dhe Evropës.
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab