English | Albanian
Britani e Madhe
Visit our website: britanika.al
University of South Wales
Me ne shume se 30,000 studente University of South Wales eshte nje universitet kryesor ne arsimin e larte ne Angli – nje nga kampuset me te medha te Anglise per nga numri i studenteve.
Me kampuset e tij ne Cardiff, Pontypridd dhe Newport, universitieti ka rinovuar ortakerite e tij me kompani te medha punesimi. Keto kompani jane arsyet kryesore qe 94% e studenteve jane te punesuar ore vazhdojne studimet e me tejshme Brenda 6 muajve pas diplomimit.
Universiteti konkuron ne menyre te barabarte per studentet dhe reputacionin me universitetet me te medha rajonale ne Angli.  Ata e ndihmojne rajonin e tyre te konkuroje ne treg per investimet dhe me qytete te medha sic eshte Bristol, Manchester,Londer dhe Tyneside.
Si nje  nga universitetet me te medha per nga numri i studenteve I mundeson atyre te investojne ne zhvillimin e kushteve te kampusit. 
+lexo me teper...
Regents University London
Regent eshte projektuar ne 1811 nga John Nash, arkitekti i preferuar i Princit Regent, me vone George IV. E rrethuar nga taracat rezidenciale , parku perfshin 410 hektare dhe nje liqen, nje perrua dhe nje numer te madh vilash. Parku Regent eshte tashme shtepi per London Zoo, Royal Botanic Society dhe nje numer te madh organizatash e institucionesh. Gjithashtu eshte zona me e madhe sportive ne Londer. 
+lexo me teper...
Coventry University

Coventry University London Campus eshte i njohur nderkombtarisht si nje institiutcion i nje cilesie te larte. I emeruar si Universiteti i Vitit nga Times Higher Education 2015, Coventry University eshte serioz rreth fushes se biznesit dhe eshte nje nga universitetet me serioze qe mundeson dege biznesi ne Europe. 

Ne besojme se nuk ka vend me te mire per te studiuar per biznes se sa te studioni ne zemer te nje nga qendrave me te suksesshme te biznesit dhe finances ne bote.
Vendndodhja jone e afert me disa organizata ju favorizon juve te perfitoni experience personale dhe profesionale  nga biznese reale ne kampus dhe jashte tij. 

+lexo me teper...
De Montfort University (DMU)

De Montfort University (DMU) fillimisht u themelua në vitin 1870 si Shkolla Leicester e Arteve. Universiteti ka evoluar nëpër shumë rimishërime përfshirë Leicester Kolegji i Artit  dhe Teknologjisë dhe Leicester Politeknik.

+lexo me teper...
Newcastle University

Newcastle University ka qenë gjithmonë i fokusuar tek përsosmëria akademike dhe ndikimi i punës akademike. Sot këto ideale të mbajtura gjatë janë më të rëndësishme se kurrë dhe do të përcaktojnë vizionin e Universitetit për të ardhmen.
Universiteti ka ndjekur origjinën e vet si Shkollë e Mjekësisë dhe Kirurgjisë (më vonë Kolegj i Mjekësisë), i ngritur në 1834, e njohur si Armstrong College, dhe më pas e rithemeluar në vitin 1871 për mësimin e shkencave fizike. Newcastle University beson dhe përpiqet për përsosmëri akademike të klasit botëror, por ama përsosmëri me një qëllim.
Universiteti nuk punon vetëm në anën e ofertës për krijimin dhe përhapjen e njohurive, por edhe përgjigjet për kërkesat e sfidave shoqërore.

+lexo me teper...
Oxford Brookes University
 
Oxford Brookes University filloi aktivitetin e tij si Oxford School of Art ne 1865 kur zuri katin e pare te Taylor Instituton ne qender te qytetit.
Pese vite me vone The School of Science ishte integruar , duke ofruar nje game te gjere lendesh shkencore dhe teknike si dhe klasa mesimore ne mbremje. Ne 1891, shkolla u mor nga Komiteti Teknik i Oxford City Council te cilet e pagezuan me nje emer te ri, Oxford City Technical School.
Te diplomuarit  e Oxford Brookes jane ata qe jane nder njerezit me te punesuar ne Britanine e Madhe.
91% e te diplomuarve punesohen ose vazhdojne studime te me tejshme brenda 6 muajve
Shkolla ndihmon ne krijimin e lidhjeve dhe gjetjen e kontakteve ne karieren sipas zgjedhjeve tuaja.
77 mije paund jane investuar ne projektet sociale ne 2013/14
Mesoni te ndermerrni qasje innovative, zhvilloni aftesi dhe elasticitet dhe beni nje ndryshim te vertet Brenda dhe jashte vendit.
94% e kerkimeve tona eshte e njohur nderkombtarisht
Perfshihuni ne kerkimet ne terren dhe perfitoni aftesi te botes reale
Shume nga kurset e tyre shkencore dhe te profilizuara jane te akredituar nga organe te posacme profesionale.
+lexo me teper...
Richmond the American International University in London
Ne ju mundesojme juve nje arsimim i cili ju inkurajon juve te eksploroni nje game te gjere degesh dhe programesh. Eshte i dizenjuar per te lejuar zbulimin e lidhjeve mes fushave te ndryshme akademikesic eshte arkitektura, shkenca, matematika, shkrimi, biznesi, psikologjia dhe sociologjia. Eshte nje arsimimi gjere, dhe pergatitja ideale per nje sere karrierash.

Richmond eshte nje institucion jo-fitimprures.Richmond eshte I regjistruar si nje korporate bamirese me Komisionin e Bamiresise ne Angli, dhe ne Amerike si nje korporate jo-fitimprures.
Te jetoni dhe te studioni sebashku, studentet tane ne me shume se 100 shtete jane gati per nje bote ku aftesia per te komunikuar ne menyre te efektshme pertje kufijve kombetar eshte vleresuar sin je arritje akademike. Arsimimi ne Richmond ofron nje prospective nderkombetare.Egzminon dallimet dhe ndryshimet mes kulturave dhe ju ofron juve nje fokus nderkulturor. Eshte sfide dhe stimulus njekohesisht. Ju ikurajon juve te formon opinionet tuaja.
 
Ne Richmond ju do te merrni nje diplome Amerikane BA ose BS, dhe ne shume rates, merrni nje diplome Angleze BA (Honors) ose BS (Honors), kualifikime te cilat jane njohur dhe respektuar nga punedhenes dhe universitete ne mbare boten. Diplomimi i dyfishte eshte i mundur sepse Richmond ka akreditim Amerikan, gjithashtu ka aprovimin ngaUniversitetet e Hapura ne Angli.
+lexo me teper...
University of Northampton

Universiteti i pare i Northampton u themelua ne Northamptonshire, Angli, ne vitet 1261-1265.Universiteti i tanishem i Northampton u formua ne vitin 1999 me bashkimin e nje numer kolegjesh duke fituar statusin e plote te universitetit ne vitin 2005. Universiteti ka dy dege: Park Campus ne Kingsthorpe, dhe Avenue Campus. Vendosur ne zemer te Anglise,  Northamptonshire eshte kombinimi i persosur i jetes aktive urbane dhe fshatit.
+lexo me teper...
University of Greenwich

Universiteti i Greenwich eshte nje universitet Britanik me kampuse ne jug - lindje te Londres dhe veri te Kent. Ketu perfshihen 3 kampuse: Greenwich Campus, i cili eshte perqendruar ne tri ndertesa te stilit barok projektuar nga Sir Christopher Wren ne fund të shekullit të 17. Avery Hill Campus, i vendosur ne Avery Park Hill ne Eltham. Ky kampus kombinon hirin e nje rezidence te stilit Viktorian me objekteve moderne te mesimdhenies. Medway Campus i modernizuar kohet e fundit, ne Catham Detare, Kent. Universiteti i Greenwich eshte universiteti me i madh ne Londer me numrin e studenteve dhe me me gjelberim ne Britanine e Madhe.
+lexo me teper...
INTO University Centre
Cdo vit INTO ndihmon me mijra studente nga e gjithe bota te studiojne ne nje nga universitetet elite, duke i dhene mundesi dhe duke i hapur deren drejt nje kariere. Me INTO ju garantohet nje edukim nderkombetar , kudo qe te vendosni per te studiuar. Universitetet tona partnere jane te gjitha institiucione te respektuara. Zyrat dhe stafi tyre eshte i vendosur brenda kampusit dhe jane aty per ti garantuar studenteve  nderkomtare  sukses absolut ne studime. Stafi ekspert i INTO do t’ju ndihmoje ju hap pas hapi, qe nga aplikimi per vize, gjetja e akomodimit deri tek regjistrimi ne oren e pare te mesimit. Stafi jone mbeshtetes jane aty per te zgjidhur problemet e studenteve. Studentet te cilet kane suportin akademik, emocional dhe praktik te INTOs performojne me mire. 
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab