English | Albanian
Spanje
Visit our website: britanika.al
European University

Themeluar në vitin 1973, Shkolla e Biznesit të BE-së (EU) është një shkollë ndërkombëtare bznesi, trefish e akredituar me kampuse të shumta. Veç kësaj, ka klasa të vogla dinamike të ofruara në anglisht, nxënësit e BE-së studjojnë në mjedis ndërkombëtar, duke përfituar ndërkohë më të mirën e të dy kurrikulave akademike të Amerikës së Veriut dhe Evropës.
+lexo me teper...
Istituto Europeo di Design
Per me shume se 50 vite, Instituto Europeo di Design ka bashke punuar  ne fushat e edukimit dhe kerkimit ne disiplinen e dizenjimit, modes, komunikimit visual dhe menaxhimit. Aktualisht IED eshte duke zgjeruar lidhje t e tij nderkombetare te cilat leshojne diploma  akademike te nivelit  te pare dhe organizon kurse 3 vjecare, programe Master, zhvillim professional I vazhdueshem dhe kurse trajnuese te avancuara. IED ka kampuse ne Milano, Rome, Turin, Madrit, BArcelone, San Paolo, Venecie, Florence, dhe Kaljari gjithashtu IED ka kampus dhe ne Brazil.
Qe nga viti 1966, IED ka zhvilluar metodologjine e re dhe diversitetin ne mesimdhenije, focus kryesor nepermejt teknologjise dhe eksperimenteve, krijmitarise, strategjive dhe komunikimit te integruar, ceshtjet e marketingut dhe nje form te re profesionalizmi. IED mundeson dhe I ofron kompanive profesioniste te rinj  ne fushat e Modes, Dizajnit dhe Komunikimit.
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab