English | Albanian
Danimarke
Visit our website: britanika.al
VIA University College
VIA është një nga shtatë universitete më të mëdhaja në Danimarkë. Programet tona, kurset dhe kërkimet fokusohen në praktikën profesionale në fusha si kujdesi shëndetësor, mësimdhënia, edukim shoqëror, teknologji, buiznes dhe dizajn. Orohet një gamë e gjërë programesh dhe lëndësh. Ne bashkëpunojmë me institucionet arsimore në të gjithë botën. Fokusi ynë shkon përtej nevojave te domosdosshme të studentëve dhe stafit dhe përfshin kurse të shkurtra, programe me porosi dhe aktivitete kërkimore. Si një nga universitete më të mëdha në Danimarkë të shkencave të aplikuara, ne jemi një institucion i orientuar ndërkombtarisht i arsimit të lartë dhe ndohmon në zhvillimin e një të ardhmeje profesioniste publike dhe private. 
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab