English | Albanian
Kroaci
Visit our website: britanika.al
Rochester Institute of Technology Croatia (RIT)
RIT Kroaci, fillimisht njihej si Kolegji Amerikan i Menaxhimit dhe Teknologjise (ACMT) është themeluar në Kroaci në 1997 kur Ministria e Shkencës, Arsimit dhe Sportit të Republikës së Kroacisë filloi themelimin të institucioneve të larta arsimore. Për shkak të reputacionit të saj në krijimin dhe mbajtjen e partneriteteve të suksesshme ndërkombëtare, një  nga universitetet Amerikane më të shquar, Instituti Rochester i Teknologjisë, ishte zgjedhur si partneri më i mirë. si Kolegji Amerikan i Menaxhimit dhe Teknologjise (ACMT) në 2013  ka ndryshuar emrin në RIT Instituti i Tekonologjise Rochester. RIT Krocia ofron programe studimi në dy kampuse të vendosuar njëri në Dubrovnik tjetri ne Zagreb. 
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab