English | Albanian
Zvicer
Visit our website: britanika.al
Swiss Education Group

SEG eshte Aleanca Zvicerane e Shkolles se Menaxhimit dhe Mikpritjes.

Ata kujdesen per 5 shkolla te vendosura ne 7 kampuse te mrekullueshme, te perbere nga 111 kombesi dhe 6.500 studente. Cdo shkolle perfiton nga vendndodhja unike dhe eksperienca mesimore, e cila eshte e fokusuar ne fushen e mikpritjes, eksperienca juaj me 5 yje fillon nga ketu.
Nje ose dy here ne vit, ata ftojne panelin e tyre te eksperteve per te diskutuar se bashku dhe adresuar ceshtje persa i perket arsimimit ne industrine e mikepritjes. Ekspertet e tyre perfshijne lidere te biznesit dhe eksperte te arsimit. Sebashku ata ofrojne eksperitze te brendshme ne fushen e mikpritjes ne menyre qe ti sherbeje industrise dhe projekteve ne vazhdim.

+lexo me teper...
European University
 
Themeluar në vitin 1973, Shkolla e Biznesit të BE-së (EU) është një shkollë ndërkombëtare bznesi, trefish e akredituar me kampuse të shumta. Veç kësaj, ka klasa të vogla dinamike të ofruara në anglisht, nxënësit e BE-së studjojnë në mjedis ndërkombëtar, duke përfituar ndërkohë më të mirën e të dy kurrikulave akademike të Amerikës së Veriut dhe Evropës.
+lexo me teper...
HTMi
HTMi Hotel dhe Tourism Management Institute përgatit studentët për një karierë menaxhimi në industrinë e mikritjes globale. Instituti ka pesë qëndra për përsosmëri, ato janë: The School of International Hotel & Tourism Management, The International Hospitality Research Centre, The International Centre for Events Management Training, The Centre for Career Management & the Centre for Culinary Management.
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab