English | Albanian
Beligjike
Visit our website: britanika.al
Karel De Grote University

Karel de Grote Hogeschool është një universitet katolik i cila ka më shumë se 11 000 studentë dhe një staf prej 1000 vetash. Kjo e bën universitetin më të madh në Antwerp dhe të dytin në Flanders. Karel de Grote University College (KdG) mbështet zhvillimin e qëndrueshem për studentët stafin dhe shoqërinë. Në bashkpunim të ndërsjelltë bazuar në ftesën për të mësuar, jetuar dhe punuar në të njëjtin ambjent.
Që gjithmonë  të marrin më të mirën nga cdokush dhe të përpiqen së bashku në arritjen e përsosmërisë. Të nxitura nga vlera dhe frymëzuar nga parimet e Krishtera, të hapur drejt ideologjive të tjera. Ne edukojmë dhe udhëheqim studentët tanë në mënyre që ata të zbulojnë dhe zhvillojnë talented e tyre dhe të marrin kompetencat e nevojshme për të dhënë një kontribut në shoqëri.

+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab