English | Albanian
Austri
Visit our website: britanika.al
Carinthia University of Applied Science (CUAS)
Universiteti Carinthia është shkolla e pare në Austri, e cila ofron programin e saj mësimor në Smartphone. Nëpërmjet saj ata mund të marrin pjesë në programin mësimor nëpermjet smartphonit të tyre. Programet janë të ofruara në fushat e inxhinierisë, arkitekturës, menaxhimin, shëndetësisë dhe shkencave sociale. Që nga themelimi i saj në 1995, CUAS ka bërë histori. Themeluar në vitin 1995, Carinthia University of Applied Science (CUAS) filloi vetëm me dy programe dhe 70 studentë. Aktualisht me pesë degë që ofrojë mbi 40 programe trajnimi në gjermanisht dhe anglisht. Me 2.000 studentë të diplomuar provon vendin e saj në qarqet akademike universitare. Nëpërmjet pranimit gjithnjë e në rritje të programeve, si dhe kërkesës së lartë për të diplomuarit e tyre në industri, programet studimore do të shtohen më akoma me shume në vitet e ardhshme. Përveç qasjeve inovative universiteti ofron shumë ushtrime praktike.
+lexo me teper...
Webster University Vienna

I themeluar ne Amerike ne 1915, Webster University eshte nje Universitet Amerikan me nje prespektive globale. Kampusi i Vienes, Universiteti Privat i Webster ne Viene, u hapen ne 1981 dhe u akredituan ne Amerike dhe Austri.

Universiteti fokusohet ne mesimdhenie te shkelqyer, nderthurjen e teorise dhe praktikes, klasa te vogla ne numer, dhe edukimin e studenteve te jene te pavarur dhe te marrin pjese ne mjedise nderkombetare.

Webster ka nje rrjet unik nderkombetar kampuses qe i ofrojne studenteve mundesine per te bere pjese te studimeve te tyre pothuajse kudo neper bote Brenda nje sistemi te vetem universitar.

Nje diplome nga Webster Viena ka akreditim te dyfishte dhe ne Amerike dhe ne Austri, e cila eshte e njohur kudo neper bote. 

+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab