English | Albanian
Universitete
Visit our website: britanika.al

Integral Educational Programs 
 
ne partneritet me nje numer te madh universitetesh ne Europe, Britani e Madhe dhe SHBA eshte edhe me prane jush!


Integral ofron sherbim per regjistrimin ne universitet, siguron nje ndihme reale dhe praktike per procesin e pranimit. Ne jemi ndermjetesit mes jush dhe universitetit te zgjedhur nga ju. Ju mund te perqendroheni teresisht ne studimet tuaja, ndersa ne do te kujdesemi per gjithcka.


CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab