English | Albanian
SHBA
Visit our website: britanika.al
Concordia College

Mosha: 12-17 vjeç
Akomodimi: Rezidencë
Studimi: 20 orë/javë
Mbërritja/Nisja: e mërkurë - e martë
Periudha: 5 korrik - 8 gusht
Kohëzgjatja: 1-5 javë
Grupet: maksimumi 15 nxënës
Niveli minimal i kërkuar për American University Taster: mesatar


Tarifa përfshin:
 • Akomodimi në rezidencë
 • Tre vaktet
 • Programi në varësi të kursit të zgjedhur
 • Testim i njohurive të gjuhës, materialet studimore, çertifikatë në përfundim të kursit
 • 3 ekskursione ditore
 • Aktivitete argëtuese çdo mbrëmje
 • Përdorimi i Wi-Fi
 • Telefon 24/24 për çdo rast emergjence
 • Transferta nga/në aeroportin La Guardia
+lexo me teper...
LIU Brooklyn

Mosha: 12-18 vjeç
Akomodimi: rezidencë
Studimi: 20 orë/javë
Mbërritja/nisja: e diel - e diel
Periudha: 25 qershor - 6 gusht
Kohëzgjatja: 2-6 javë
Grupet: maksimumi 15 nxënës
 


Tarifa përfshin:
 • Akomodimi në rezidencë
 • Tre vaktet
 • 20 orë mësimi Anglisht në javë
 • Test për vleresimin e njohurive, materialet studimore, çertifikatë në përfundim të kursit
 • 1 ekskursion ditor në javë dhe 5 ekskursione gjysëm ditore në javë
 • Sporte dhe aktivitetet argëtuese
 • Mbikqyrje e vazhdueshme e nxënësve
 • Përdorimi i Wi-Fi
 • Telefon 24/24 orë për çdo rast emergjence
 • Transferta nga/në aeroportin JFK
+lexo me teper...
Tufts University, Boston

Mosha: 13-18 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 20 orë/javë
Mbërritja/nisja: e diel - e diel
Periudha: 25 qershor - 6 gusht
Kohëzgjatja: 2-6 javë
Grupi: maksimumi 15 nxënës
 

Tarifa përfshin:
 • Akomodim në kampus
 • Tre vakte
 • 20 orë të gjuhës angleze/ javë
 • Test për vleresimin e njohurive, materiale studimi, çertifikatë në përfundim të kursit
 • 1 ekskursion një ditor/javë
 • 5 ekskursione gjysëm ditore/ javë
 • Program argëtimi çdo ditë dhe mbrëmje
 • Internet dhe Wi-fi
 • Mbikqyrje e vazhdueshme e nxënësve
 • Telefon 24/24 orë për çdo rast emergjence
 • Trasnferta nga/deri në aeroportin ndërkombëtar Boston
+lexo me teper...
Fort Lauderdale, Florida


Mosha: mbi 16 vjeç
Akomodimi: familje pritëse / kampus
Studimi: 16, 20 ose 28 orë/ javë
Datat e udhetimit: E shtunë - E shtunë, E dielë - E dielë.
Kursi zhvillohet gjatë gjithë vitit.
Grupi: maksimumi 15 nxënës
 


Tarifa përfshin:
 • Akomodimi bëhet në familje pritëse
 • 16, 20 ose 28 orë anglisht /javë
 • Materiale studimi, çertifikatë, testim në përfundim të kursit
 • Akses në internet dhe WiFi
 • Telefon 24/24 orë në rast urgjence
 • Transferim nga/ deri në aeroportin F. Lauderdale
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab