English | Albanian
Portugali
Visit our website: britanika.al
Algarve - Anglisht në Portugali

Mosha: 12-18 vjeç
Akomodimi: kampus
Kursi: 24 orë të gjuhës angleze/javë
Mbërritja/nisja: e martë - e martë
Periudha: 4 korrik - 15 gusht
Kohëzgjatja: 2, 4, 6 javë
Niveli i studimit: A1- C2
Grupi: maksimumi 12 nxënës
 

Tarifa përfshin:
  • Akomodim në kampus
  • Tre vakte
  • 24 orë të gjuhës angleze në javë
  • Test, materiale studimi, çertifikatë në përfundim të kursit
  • Akses në pajisjet shkollore
  • 1 ekskursion një ditor dhe ekskursione gjysëm ditore çdo javë
  • Aktivitete të organizuara
  • Transferta nga/deri në aeroportin Faro ose Lisbonë ndërmjet intervalit kohor 10:00 - 18:00, në ditët e caktuara
  • Telefon 24/24 në rast emergjence
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab