English | Albanian
Malte
Visit our website: britanika.al
EC Malta


Mosha: mbi 18 vjeç
Akomodimi: familje/hotel/rezidencë
Ditët e udhëtimit: e shtunë - e shtunë ose e dielë - e dielë
Grupet: 12 studentë
Niveli minimal: IELTS - mesatar, TOEFL - mbi mesatar
 


Tarifa përfshin: 
 • 20 ose 30 mësime Anglisht në javë.
 • Testime, libra, çertifikatë
 • Akses në Internet.
 • Hyrje në klubin e plazhit të shkollës (vetëm gjatë verës)
 • Transferta tek dhe nga aeroporti i Maltës. (vetëm nqs akomodimi është në shkollë)
+lexo me teper...
Freestyle Malta


Mosha: 16-20 vjeç
Akomodimi: hotel
Studimi: 20 orë/ javë
Mberritja/nisja: e shtunë - e shtunë; e dielë - e dielë
Periudha: 17 qershor - 26 gusht
Kohëzgjatja: 2-10 javë
Grupi: 15 nxënës
 Tarifa përfshin:
 • Akomodim në hotel
 • Mëngjesi dhe një vakt
 • 20 orë studimi në javë
 • Testim, materiale studimore dhe çertifikatë në përfundim të kursit
 • 1 ekskursion një ditor në javë
 • Program argëtimi gjysëm ditor 3 herë në javë
 • Transport i organizuar për programin e argëtimit
 • Kartë për të hyrë në plazhin privat të shkollës
 • Telefon 24/24 orë në rast emergjence
 • Transferta nga/ deri në aeroportin e Maltës
+lexo me teper...
Sprachcaffe Malta

Mosha: 14-21 vjeç
Akomodimi: familje pritëse/kampus
Kurset: 20 ose 30 orë/javë
Mbërritja/nisja: e dielë - e shtunë
Periudha: 18 qershor - 26 gusht
Grupet: 15 nxënës
Kohëzgjatja: 2-9 javë
 
 
Tarifa përfshin:
 • Akomodim në familje pritëse ose kampus
 • Tre vakte
 • 20 ose 30 orë studimi të gjuhës angleze/ javë
 • Testim, materiale studimi, çertifikatë në përfundim të kursit
 • 1 ekskursion ditor dhe 1 ekskursion gjysëm ditor/ javë
 • Program argëtimi dhe sportiv
 • Telefon 24/ 24 për çdo rast emergjence
 • Transferta në aeroportin e Maltës në kthim
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab