English | Albanian
Itali
Visit our website: britanika.al
Romë, Qyteti i përjetshëm

Mosha: mbi 16 vjeç
Akomodimi: Familje pritëse/apartament
Studimi: 15, 20 ose 25 orë/javë
Mbërritja/Nisja: e dielë - e shtunë
Periudha: gjatë gjithë vitit
Kohëzgjatja: 2-36 javë
Nivele studimi: A1 - C2
Grupet: maksimumi 14 nxënës
 


Tarifa përfshin:
 • Akomodim në familje pritëse ose apartament
 • 15, 20 ose 25 orë të gjuhës italiane/ javë
 • Test për përcaktimin e nivelit të njohurive
 • Materiale studimi
 • Çertifikatë në përfundim të kursit
 • Telefon 24/ 24 për çdo rast emergjence
+lexo me teper...
Ligniano, Dielli i Detit Adriatik

Mosha: 12-14, 15-16, 17-18 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 20 orë/javë
Mbërritja/Nisja: e dielë - e dielë, *në javën e fundit, nisja bëhet të shtunën
Periudha: 25 Qershor - 29 Korrik
Kohëzgjatja: 2-4 javë
Niveli: A1 - C2
Grupet: maksimumi 12 nxënës
 


Tarifa përfshin:
 • Akomodim në kampus
 • Tre vakte
 • 20 orë të gjuhës italiane
 • Test për përcaktimin e njohurive, materiale studimi, çertifikatë në përfundim të kursit
 • 1 ekskursion një ditor/ javë
 • Program sporti dhe argëtimi çdo mbasdite dhe mbrëmje
 • Diskotekë një herë në javë
 • Beach party/ javë
 • Not në pishinën e shkollës
 • Shërbim lavanderie
 • Mbikqyrje të përhershme të nxënësve
 • Telefon 24/ 24 për çdo rast emergjence
+lexo me teper...
Milano, Opera dhe Moda

Mosha: mbi 18 vjeç
Akomodimi: familje pritëse/hotel me mëngjes
Studimi: 20 ose 30 orë/javë
Mbërritja/Nisja: e dielë - e shtunë
Periudha: gjatë gjithë vitit
Kohëzgjatja: 2-36 javë
Nivele studimi: A1 - C2
Grupet: maksimumi 12 nxënës
 
 

Tarifa përfshin:
 • Akomodim në hotel me mengjes (ushqimi nuk është i përfshirë)
 • 20 ose 30 orë të gjuhës italiane në javë
 • Test për përcaktimin e nivelit të njohurive, çertifikatë në përfundim të kursit
 • Guidë për orientim në momentin e mbrritjes
 • Konsultime për regjistrimin në universitetet italiane
 • Telefon 24/ 24 për çdo rast emergjence
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab