English | Albanian
Spanje
Visit our website: britanika.al
Salamanca
 

Mosha: 5-12 vjeç, 13-14 vjeç, 15-17 vjeç
Akomodimi: kampus/Familje pritëse
Studimi: 20 orë studimi/javë
Mbërritja/Nisja: e diel - e shtunë
Periudha: 2 Korrik - 12 Gusht
Qëndrimi: 2-6 javë
Niveli i studimit: A1 - C2
Grupеt: 14 nxënës
 

 
Programi përfshin:
 • Tre vakte përfshirë drekën dhe zemër për Day Camp
 • 20 orë të gjuhës spanjolle në javë
 • Provim për përcaktimin e nivelit të gjuhës, materiale të studimit,çertifikatë vlerësimi
 • 1 ekskursion një ditor çdo 2 javë (pa përfshirë javën e parë)
 • 1 ekskursione gjysëm ditor çdo 2 javë
 • Aktivitete sportive edhe zbavitjeje çdo ditë
 • Përdorimi i pajisjeve të shkollës
 • Akses në internet
Kursi i pushimit përfshin
 • Akomodim në kampus
 • Shërbim lavanderie
 • Mbikqyrje të vazhdueshme të nxënësve
 • Telefon 24/ 24 për çdo rast emergjence
 • Sigurim shëndetësor
 • Transfertat nga/deri në aeroportin Salamanca
+lexo me teper...
Caxton College

Mosha: 7-18 vjeç
Akomodimi: Familje pritëse
Studimi: 20 orë studimi të gjuhës angleze ose spanjolle në javë/stërvitje futbolli ose tenisi
Mbërritja/ Nisja: e dielë - e dielë
Periudha: 3 Korrik - 13 Gusht*
Niveli: A1-C2 (Spanjisht), A1-B1 (Anglisht)
 


Tarifa përfshin:
 • Akomodim në familjen pritëse/kampus
 • Tre vakte
 • 20 orë studimi të gjuhës angleze/spanjolle në javë
 • Test për përcaktimin e nivelit të njohurive dhe orientimit në mbrritje
 • Çertifikatë vlerësimi në përfundim të kursit
 • 1 ekskursion ditor çdo javë
 • Aktivitete sportive dhe zbavitjeje
 • Festë mirëseardhjeje dhe në largim
 • Not çdo ditë
 • Mbikqyrje të vazhdueshme të nxënësve
 • Përdorimi i bazës së shkollës dhe internet
 • Telefon 24/24 për çdo rast emergjence
 • Transfertat nga/deri në aeroportin Valencia
+lexo me teper...
Colegio Sampere, Salamanca

Mosha: 13-15 vjeç dhe 16-18 vjeç
Akomodimi: Familje pritëse/kampus
Studimi: 20 orë studimi/javë
Mbërritja/Nisja: e diel - e shtunë
Kurs në familje pritëse: 4 Qershor - 26 Gusht
Kurs në kampus: 18 Qershor - 26 Gusht
Qëndrimi: 2-12 javë
Niveli i studimit: A1 - C2
Grupеt: 12 nxënës


Tarifa përfshin:
 • Akomodim në familje pritëse ose kampus
 • Tre vakte
 • 20 orë të gjuhës spanjolle në javë
 • Provim për përcaktimin e nivelit të gjuhës, materiale të studimit, çertifikatë vlerësimi
 • 1 ekskursion një ditor çdo javë (pa përfshirë javën e parë)
 • 1 ekskursion gjysëm ditor çdo javë
 • Aktivitete sportive edhe zbavitjeje çdo ditë
 • Disko dy herë/ javë
 • Përdorimi i pajisjeve të shkollës dhe internet Wi-Fi
 • Shërbim lavanderie
 • Mbikqyrje të vazhdueshme të nxënësve deri në moshën 16
 • Telefon 24/ 24 për çdo rast emergjence
 • Sigurim shëndetësor
 • Tranfertat nga/deri në aeroportin e Madridit (mbërritja përpara orës 16.00 dhe nisja mbas orës 12.00)
+lexo me teper...
Barcelona, kurs për të rinjtë

Mosha: 14-17 vjeç
Akomodimi: familje pritëse/kampus
Studimi: 20 ose 30 orë/javë
Mbërritja/Nisja: e dielë - e shtunë
Periudha: 25 Qershor - 26 Gusht
Kohëzgjatja: 2-9 javë
Niveli i studimit: A1 - C2
Grupet: maksimumi 15 nxënës
 
Tarifa përfshin:
 • Akomodim në familje pritëse/ kampus
 • Tre vakte
 • 20-30 orë studimi të gjuhës Spanjolle në javë
 • Test për përcaktimin e nivelit të njohurive, materiale studimi, çertifikatë vlerësimi në përfundim të kursit
 • 1 ekskursion ditor çdo javë
 • 2 ekskursione gjysmë ditor çdo javë
 • 4 aktivitete në javë
 • Mbikqyrje të përhershme të nxënësve
 • Përdorimi i bazës së shkollës Tricou
 • Telefon 24/ 24 për çdo rast emergjence
 • Transfertat nga/deri në aeroportin Barcelona (ndërmjet orëve 09:00-19:00)
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab