English | Albanian
Gjermani
Visit our website: britanika.al
Weimar

Mosha: 12-16 vjeç
Akomodimi: rezidencë
Mësimet: 20-24 orë/javë
Ditët e udhëtimit: E dielë - E shtunë
Datat: 25 Qershor - 29 Korrik
Kohëzgjatja: 2-5 javë
Niveli i gjuhës: A2 - B2
Grupet: 15 nxënës
 

Tarifa përfshin:
 • Akomodim në rezidencë
 • 20 ose 24 mësime në Gjermanisht/javë
 • Testim për të përcaktuar nivelin e gjuhës
 • Materialet e studimit, çertifikatë në përfundim të kursit
 • 1 ekskursion 1 ditor/javë (pa javën e fundit), 1 ekskursion gjysëm ditor/javë
 • Abone për trasportin publik
 • Sport dhe kohë e lirë
 • 24 orë mbikqyrje për studentët
 • Transferta në dhe nga aeroporti i Frankfurtit ndërmejt orës 8:00 dhe 20:00
+lexo me teper...
Schule Schloss Salem

Kështjella Salem: 9-12; 12-14 vjeç
Spetzgart: 14-16 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: në funksion të kursit
Periudha: 2 Korrik - 5/6 Gusht
Mbrritja/nisja: e shtunë - e shtunë/e dielë
Grupet: maks. 10 nxënës
 
 
 
Tarifa përfshin:
 • Akomodim në kampus
 • Tre vakte
 • 15 ose 20 orë gjuhë gjermane ose anglisht/në javë
 • Test, materiale studimi, çertifikatë në përfundim të kursit
 • Diskotekë një herë në javë
 • Përdorimi i bazës shkollore
 • Vëzhgim i përhershëm i nxënësve
 • 1 ekskursion dy ditor me akomodim një natë
 • Program argëtimi dhe sport çdo ditë
 • Telefon 24/24 në çdo rast emergjence
 • Transfertat nga/deri në aeroportin Zurich midis orëve 10:00-16:00
   
+lexo me teper...
Kostanz, Kurs TestDaf

Mosha: mbi 18 vjeç
Akomodimi: kampus
Kurs intensive: 30 orë/javë
Mberritja/ Nisja: e dielë - e shtunë
Periudha: 2-22 prill; 29 tetor; 11 nëntor
Kohezgjatja: 2 javë
Niveli i studimit: C1 – C2
Grupet: max. 10 nxënës
 

Tarifa përfshin:
 • Akomodim në kampus
 • Tre vakte
 • 30 orë studimi të gjuhës gjermane në javë
 • Test, materiale studimi, çertifikatë në përfundim të kursit
 • 1 ekskursion ditor/javë
 • Program sportive dhe argëtimi
 • Akses në internet, barbeque
 • Përdorim i të gjitha mjeteve të kampit
 • Telefon 24/24 për çdo rast emergjence
+lexo me teper...
Kurs për të rinjtë, Frankfurt

Mosha: 14 -17 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 20 ose 24 orë/javë
Mberritja/nisja: e diel - e shtunë
Periudha: 25 qershor - 5 gusht
Kohezgjatja: 2 - 6 javë
Niveli i studimit: А2 - С1
Grupi: maksimumi 15 nxënës
 

Tarifa përfshin:
 • Akomodim në kampus
 • Tre vakte
 • 20 ose 24 orë të gjuhës gjermane në javë
 • Test, materiale studimi, çertifikatë në përfundim të kursit
 • Akses në pajisjet e shkollës
 • 1 ekskursion një ditor në javë
 • Akvitete të organizuara
 • Abonim për transportin publik
 • Transferim nga/deri në aeroportin e Frankfurtit (ndërmjet orëve 8:00-20:00)
 • Telefon 24/24 orë në rast emergjence
+lexo me teper...
Kamp Aventurash, afër Mynihut

Mosha: 12 - 17 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 20 orë/javë
Mbërritja/Nisja: e dielë - e dielë
Periudha: 25 Qershor - 20 Gusht
Kohëzgjatja: 2 - 8 javë
Niveli i studimit: A2 - C2
Grupet: max. 12 nxënës


Tarifa përfshin:
 • Akomodim në kampus
 • Tre vakte
 • 20 orë gjermanisht/javë
 • Testim, material studimi dhe çertifikatë në përfundim të kursit
 • 1 ekskursion ditor/javë, 1 ekskursion gjysëm/ javë dhe 2 aktivitete sportive ose argëtimi/ditë
 • Akses në qendrën e kampit
 • Sigurim mjeksor
 • Mbikqyrje të përhershme të nxënësve
 • Transferim nga/deri në aeroportin e Munchen ndërmjet orëve 9.00- 22.00
 • Telefon 24/24 për çdo rast urgjence

+lexo me teper...
International Summer University - Berlin, Munich, Frankfurt, Hamburg

Mosha grupore: 17 vjeç e lartë
Akomodimi: familje/hotel për të rinjtë
Mësimet: 24 mësime/javë Gjermanisht, seminare dhe panaire pune
Ditët e udhëtimit: E diel – E shtunë
Datat e kursit: 2 - 29 Korrik dhe 30 Korrik – 26 Gusht
Kohëzgjatja: 4 javë
Nivelet e kursit: A2-C2


Tarifa përfshin:
 • Akomodimi në familje ose në hotel për të rinjë
 • Mëngjesi
 • 20 mësime Gjermanish në javë
 • 2 mësime ne seminaret aktuale në javë
 • 2 mësime punësimi në javë
 • Test i përcaktimit të nivelit
 • Çertifikatë kursi
 • 2 eskursione gjysëm ditore në javë
 • 1 eskursion një ditor në javë (pa javën e fundit të kursit)
 • Kart SIM për Gjermaninë
 • 24 orë linjë emergjence

+lexo me teper...
Bad Schussenried

Kurs: 10-13 vjeç - 25 orë/javë, 14-17 vjeç - 30 orë/javë
Akomodimi: kampus
Mbërritja/nisja: e dielë - e shtunë
Datat: 11 Qershor - 19 Gusht
Kohëzgjatja: min. 2 javë
Niveli: A1 - C2
Grupet: maksimumi 10 nxënës


Tarifa përfshin:
 • Akomodim në kampus
 • Tre vaktet
 • 25 ose 30 orë studimi te gjuhës gjermane në javë
 • Test, materiale studimi, çertifikatë vlerësimi në përfundim të kursit
 • 1 ekskursion ditor/javë dhe 1 ekskursion gjysmë ditor/javë
 • Aktivitete sportive dhe zbavitjeje çdo ditë
 • Disko dhe barbeque një herë në javë
 • Akses në internet
 • Mbikqyrje të përhershme të nxënësve
 • Telefon 24/ 24 për çdo rast emergjence
 • Transferta nga/deri në aeroportin e Zyrihut
+lexo me teper...
Berlin - Mynih - Frankfurt

Mosha: mbi 17 vjeç
Akomodim: Familje pritëse/hotel për të rinj
Studimi: 20, 24 dhe 28 orë gjuhë gjermane ose 20 orë Test DaF/javë
Mbërritja/Nisja: e dielë – e shtunë
Periudha: gjatë gjithë vitit
Niveli i studimit: A1 – C2
Niveli min test DAF: C1
Grupet: maksimumi 15 nxënës


Tarifa përfshin:
 • Akomodim në familje mikpritëse ose hotel për të rinjtë
 • Mëngjesi (pa hotel*)
 • Kurse në varësi të programit
 • 2 orë/ javë përgatitje individuale për gjermanishten e përgjithshme
 • Test, materiale studimi, çertifikatë
 • Përdorim i pajisjeve shkollore
 • Konsultim për pranim në universitet
 • Internet Wi-Fi dhe LAN
 • Telefon 24/24 për çdo rast emergjence

+lexo me teper...
Berlin College


Mosha: 18+
Akomodimi: apartament/familje/studio
Kurset: 20, 25 ose 30 orë/javë
Mbërritja/Nisja: E dielë – E dielë
Periudha: Gjatë gjithë vitit
Gjuhët: Anglisht, Gjermanisht
Grupet: maksimumi 12 studentëTarifa përfshin:
 • Akomodimi në familje pritëse
 • Programi në varësi të kursit të zgjedhur
 • Test, materiale studimi, çertifikatë pas përfundimit të kursit
 • Aktivitete argëtuese në kohën e lirë
 • Përdorim i internetit
 • Telefon 24/24 orë në rast emergjence

+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab