English | Albanian
Zvicer
Visit our website: britanika.al
Institut auf dem Rosenberg, Arosa
 
Mosha: 6 - 14, 14 - 20 vjeç
Akomodimi: në hotel-kampus
Studimi: 25 orë gjuhë angleze, franceze ose gjermane/javë
Mbërritja/ Nisja: e hënë - e shtunë
Periudha: 2 Korrik - 13 Gusht
Qëndrimi: 1 - 6 javë
Grupet: maksimumi 12 nxënës
 

Tarifa përfshin:
 • Akomodim në kampus
 • Tre vakte
 • 25 orë studimi në javë
 • Test për përcaktimin e nivelit të njohurive, çertifikatë ne përfundim të kursit
 • Ekskursione
 • Aktivitete sportive dhe zbavitjeje çdo pasdite dhe mbrëmje
 • Mbikqyrje të vazhdueshme të nxënësve
 • Telefon 24/ 24 për çdo rast emergjence
 • Transferta nga/deri në aeroportin Zurich (në mbrritje rekomandohetderi në orën 17:00, dhe në largim deri në 12:00)
+lexo me teper...
Leysin American School


Mosha: 7-11 vjeç, 12-14 vjeç, 15-18 vjeç
Studimi: 15-20 orë/javë anglisht, frengjisht ose lëndë të tjera
Akomodimi: kampus
Periudha: 24 Qershor - 15 Gusht*
Grupet: deri në 12 nxënës
Tarifa përfshin:
 • Akomodim në kampus
 • Tre vakt
 • 15 ose 20 orë studimi/javë në varësi të kursit
 • Test për përcaktimin e nivelit të njohurive, libra, çertifikatë në përfundim të kursit
 • Sport dhe programe krijuese çdo ditë
 • 2 ekskursione ditore në javë
 • Bileta për hyrje në muze
 • Përdorimi i bazës shkollore
 • Sigurimi shëndetësor
 • 24/24 telefon për çdo rast emergjence
 • Transferta nga/deri në aeroportin Geneva ndërmjet orëve 10:00-16:00

+lexo me teper...
Lyceum Alpinum Zuoz

Mosha: 10-15 vjeç, 14-17 vjeç
Programi: 20, 25 orë mësimi/javë Anglisht, Gjermanisht, Frengjisht + 3 mësime/në ditë sport ose golf
Akomodimi: Rezidencë
Ditët e udhëtimit: e dielë - e shtunë
Data: 16 Korrik - 25 Gusht
Grupi: me 12 nxënës
Niveli i gjuhës: Anglisht, Gjermanisht: A1-B2, Frengjisht: A1 - A2
 
 
Tarifa përfshin:
 • Akomodimin në rezidencë
 • Tre vakte
 • 20 ose 25 orë mësimi/javë Anglisht, Gjermanisht ose Frengjisht
 • 3 mësime/ditë sport ose golf
 • Test, çertifikatë në përfundim të kursit
 • 1 ekskursion një ditor në javë për kurs veror
 • Kohë e lirë dhe program sporti çdo ditë
 • Shërbim lavanderie
 • 24-orë mbikqyrje
 • 24-orë linjë për çdo rast emergjence
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab