English | Albanian
Belgjike
Visit our website: britanika.al
Belgia, Spa & Liege

Mosha: 9-11 vjeç, 12-15 vjeç, 16-17 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 28 orë anglisht, frengjisht, gjermanisht ose hollandisht/javë
Mbërritja/Nisja: e dielë - e shtunë
Periudha: 25 Qershor - 26 Gusht
Kohëzgjatja: 2-9 javë
Grupet: 6-9 nxënës
Niveli i gjuhes: А1 - С1


Tarifa përfshin:
  • Akomodim në kampus
  • Tre vakte
  • 28 orë gjuhë angleze, franceze, gjermane ose hollandeze në javë
  • Test, material studimi dhe çertifikatë në përfundim të kursit
  • 2 ekskursione ditore në javë (përveç javës së parë të kursit)
  • Aktivitete sportive dhe argëtimi në javë
  • Mbikqyrje të vazhdueshme të nxënësve
  • Telefon 24/24 në rast emergjencë
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab