English | Albanian
Austri
Visit our website: britanika.al
Vienë

Mosha: 16 - 19 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 20-30 ore/javë
Mberritja/ Nisja: e dielë - e shtunë
Periudha: 2 Korrik - 12 Gusht
Niveli i studimit: A1 - C1
Grupet: maksimumi 15 nxënës


Tarifa përfshin:
 • Akomodim në kampus dhe sigurohet mëngjesi e një vakt
 • 20- 30 orë studimi të gjuhës gjermane / javë
 • Testim, materiale studimore, çertifikatë në përfundim të kursit,
 • Program sportiv dhe kulturor
 • Diskotekë dhe piknik si program argëtimi
 • Përdorim i mjeteve shkollore
 • Akses në Internet ( WLAN / WI-FI )
 • Guidë për Vienën dhe kartë uljeje për hyrjen në muze, teatro dhe dyqane
 • Telefon 24/ 24 për çdo rast emergjence
 • Transferta nga/deri aeroporti i Vienës
+lexo me teper...
Vienë Kurse 16+

Mosha: mbi 16 vjeç
Akomodimi: familje pritëse/kampus/garsonierë
Studimi: 20 - 30 orë/javë
Mbërritja/Nisja: e dielë - e shtunë
Periudha: gjatë gjithë vitit
Niveli i studimit: A1 - C2
Grupet: maksimumi 12, Grup mini: maksimumi 8
 

Tarifa përfshin: 
 • Akomodim në familje mikpritëse, kampus ose garsonierë
 • 20-30 orë studimi të gjuhës gjermane/javë
 • 5 ore program kulturor në javë
 • Materialet (merren hua), testim dhe çertifikatë në përfundim të kursit
 • Përdorim i mjeteve shkollore dhe Internet
 • Guidë për Vienën dhe kartë uljeje për hyrjen në muze, teatro dhe dyqane
 • Telefon 24/24 për çdo rast emergjence
+lexo me teper...
Kurs pushimi, Vienë

Mosha: 14-17 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 20 ose 24 orë/javë
Mberritja/nisja: e dielë - e shtunë
Periudha: 25 Qershor - 5 Gusht
Kohëzgjatja: 2 - 6 javë
Niveli i studimit: A2 - C1
Grupi: maksimumi 15 nxënës
 

Tarifa përfshin:
 • Akomodim në kampus
 • Tre vakte
 • 20 ose 24 orë të gjuhës gjermane në javë
 • Testim, materiale studimi, çertifikatë në përfundim të kursit
 • Akses në pajisjet shkollore
 • 1 ekskursion një ditor në javë
 • Aktivitete të organizuara çdo ditë
 • Akses në internet
 • Abonim për transportin publik
 • Mbikqyrje të përhershme të nxënësve
 • Telefon 24/24 për çdo rast emergjence
 • Tranferta nga/deri në aeroportin e Vienës ndërmjet orëve 8:00-20:00
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab