English | Albanian
ShBA
Visit our website: britanika.al
Kokomo High School
Kokomo High School (bashkuar me Haworth High School në 1984) është një shkollë katër vjeçare gjithëpërfshirëse e mesme në Kokomo, Indiana. Ajo është e vetmja shkollë e mesme në Kokomo Center Township Consolidated School Coproration.
+lexo me teper...
CATS Academy Boston
CATS Academy Boston ofron një komunitet shkollor emocionues ku studentët nga dhjetra vende të studiojnë me mësues të kualifikuar në Boston, qendrën botërore të arsimit dhe për t'u përgatitur për universitete të shquara amerikane. Në CATS Academy Boston, ju do të përfitoni nga Cambridge Education Group arsimim me një përvojë më shumë se gjashtë dekada.
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab