English | Albanian
Portugali
Visit our website: britanika.al
The International School of the Algarve

The International School of the Algarve punon në fushën e arsimit që nga viti 1972 dhe ka fituar një reputacion të shquar për mësimdhënie dhe cilësi. Përkushtimi dhe angazhimi ndaj procesit arsimor të disa brezave të nxënësve çoi për të marrë një hap më tej në misionin arsimor nëpërmjet rihapjes së Departamentit të shkollës me konvikt.

+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab