English | Albanian
Hollandë
Visit our website: britanika.al
International School Eerde
ISE është e vetmja shkollë ndërkombëtare me konvikt në Holandë. Ajo është vendosur në një vend historik për studentët në të dy nivelet fillor dhe të mesëm. Aktualisht numri i studentëve është rreth 120, dhe shumë nacionalitete janë të përfaqësuara, duke përfshirë atë të vendit pritës.
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab