English | Albanian
Britani e Madhe
Visit our website: britanika.al
Cambridge International School CIS
Në 1976, të frymëzuar nga rëndësia për të krijuar një ambient sa më të ngrohtë dhe mësimdhënie në klasa të vogla, Jill Sturdy themeloi një shkollë vetëm me 11 fëmijë dhe 2 klasa. Më vonë drejtori i shkollës hapi Holme Court School në Bedfordshire, e specializuar për fëmijët me problemet e disleksisë. Holme Court është si-motra e Cambridge International School, e hapur nga dy fëmijët e Znj. Sturdy, Dr. Daniel Sturdy dhe Dr. Harriet Sturdy. Të inspiruar nga institucioni i mamasë së tyre dhe duke besuar në të mësuarin progresiv në klasa të vogla në numëer, të mësuarit e fëmijëve për të qënë të pavarur, atomsfera e ngorhtë – ata ndërtuan shkollën e parë dhe të vet,me ndërkombëtare  në Cambridge për të ofruar mësimdhënie stimuluese, diversitet vlerash dhe të zhvilluarit të forcës dhe karakterit të çdo individi në një ambient inkurajues, mbështetës dhe familjar. 
+lexo me teper...
Cambridge Tutors College

CTC u themelua ne vitin1958 nga Roger Osborne, nje i diplomuar nga Universiteti Cambridge. Qe nga viti 1958 ne jemi rritur duke u bere nje nga universitetet lider ne Angli pasi reputacioni per persosëri akademike eshte perhapur globalisht. 

+lexo me teper...
Sherborne International

Sherborne International eshte qendra ndekombetare e studimit ne Angli. Edhe pse nen pronesine e Sherborne, shkolla eshte me vete dhe eshte e akredituar si anetare e keshillit te shkollave te pavarura. Ajo eshte per vajza dhe djem nga mosha 11 deri në 17 vjec. Konsullata Britanike ka akredituar cilesine e Gjuhes Angeze si element perberes i te gjithe semestrave, ne te gjitha lendet dhe me te gjitha grupmoshat.

Shkolla Sherborne International ka si qellim të jetë pika më e mirë për djemtë dhe vajzat me kombësi jo Angleze ose jo Britanike të cilët do të dëshironin të ishin pjesë e sistemit arsimor Anglez.

+lexo me teper...
Bromsgrove School

Bromsgrove është pozicionuar në një hapësirë prej 100 hektarësh në zemër të qytezës me të njëjtin emër në Angli. Me një eksperiencë prej më shumë se 450 vjeçare, shkolla krenohet me arritjet e larta akademike të studentëve dhe me normën e lartë të pranueshmërisë në universitetet elitare në Angli. Në varësi të moshës dhe preferencave, programet që kolegji ofron janë: GCSE, A-Levels, International Baccalaureate (IB) dhe programe parapërgatitore.

+lexo me teper...
Bishopstrow College

Bishopstrow College eshte i vendosur ne zemer te Anglise jug perendimore i cili eshte nje vend me nje gjelberim te mrekullueshem. Bishopstrow eshte nje kolegj i specializuar per djemte dhe vajzat e moshes 7-17 vjece, te cilet synojne te hyjne ne shkolla te pavaruara ne Mbreterine e Bashkuar si ne nivelin pergatitor ose ne ate te larte.

Studentet qendrojne minimalisht 1 semester dhe maksimalisht 4 semestra. Femijet tuaj nuk jane te detyruar te kryejne nje kohe te caktuar studimesh, sapo te ndjehen gati ata mund te kalojne ne shkollat e tyre te reja. Nga mberritja tek largimi, ne punojme krah per krah me femijen dhe agjentin tuaj per te arritur me te miren per femijet tuaj. Nje tranzicion i qete eshte celesi i suksesit ne studim dhe ne vete besim.  

+lexo me teper...
St.Clare’s

St. Clare's, Oxford eshte unik pasi i ofron studenteve nga e gjithe bota nje arsimim te klasit te pare ne Oxford, nje nga qytetet me interesante ne Europe. St. Clare's Oxford eshte themeluar ne 1953 me nje mision, per te cuar para arsimin dhe te kuptuarit nderkombetar dhe ka rezultuar e suksesshme deri ne ditet e sotshme.

+lexo me teper...
St. Michaels College

St. Michaels College eshte nje shkolle nderkombetare e vogel dhe mikpritese, e vendosur ne Tenbury Wells, ne zemer te Anglise, te rrethit te Worchestershire, afer qytetit Herfort dhe Worcester. Krahina eshte e famshme per bukurine natyrore. Fale vendodhjes se saj, gjimnazi ofron kondita ideale studimi dhe jetese ne nje mjedis te qete dhe te sigurte, larg zhurmes se qyteteve te medha.

+lexo me teper...
Oxford Tutorial College
 

Oxford Tutorial College është themeluar në vitin 1991. OTC është një kolegj i pavarur i specializuar në programet A-level dhe GCSE. Përgjatë viteve OTC ka fituar një reputacion të shkëlqyer në ofrimin e një përgatitje efiçente për provimet shtetërore. Mësimdhënia zhvillohet në grupe të vogla, fokusohet në nevojat individuale e studentëve dhe i mundëson atyre të punojnë në mënyrë efektive, në një mjedis të ngrohtë i cili lejon studentët të diskutojnë dhe të japin mendimet e tyre. OTC i inkurajon nxënësit të përfshihen në studime individuale dhe në punë kërkimore pasi kjo i bën ata të aftë për të vazhduar studimet në univeristete elitare.

+lexo me teper...
Earlscliffe College
Sixth Form College Earlscliffe ofron më të mirëm e edukimit britanik; të ashtuquajtur "gold standard” A-Level program në lëndët tradicionale, duke siguruar studentët me përgatitjen më të mire akademike për hyrjen në universitetet më konkurruesenë botë. Shkolla ofron shumëllojshmëri aktivitetesh rigoroze suplementare që kontribuojnë për një student në Earlscliffe duke fituar një avantazh të rëndësishëm mbi shokët e tij ose të saj diku tjetër
+lexo me teper...
Cardiff Sixth Form College
Kolegji filloi si një qendër  e vogël private tutoriale në vitin 2004. Ajo kishte statusin e bamirësë që në fillim me vetëm një numër të vogël nxënësish nga komuniteti lokal. Në të do të gjeni një kombinim të klasave të vogla, vëmendje individuale dhe mësimdhënie të shkëlqyer. 
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab