English | Albanian
Francë
Visit our website: britanika.al
Ecole de Tersac International Boarding School
Tarsac School eshte nje shkolle e mesme e pavarur e themeluar ne vitin 1964 ne vendin e quajtur Meilhan-sur-Garonne, nje ore larg nga Aeroporti Nderkombetar Merignac. E evdnosr ne jug-perendim te frances ndermjet Bordeaux dhe Toulouse, shkolla gezon nje privilegj e te qenurit ne nje fshat pikturesk larg stresit urban. Si nje nga pozicionet e pakta Franceze qe ofrojne konvikt te perhershem nga femijet e klases se 7 deri ne ate te 13, Tarsac School e pozicionon veten e saj si nje institucion me persosmeri ne edukim me rezultate 100% ne A-Levels. Me mbikeqyrjen e cilesise dhe me nej staf te reduktuar, studente te te gjithe perkatesive dhe mbi 30 kombesive te ndryshme - mesojne ne menyre te perpikte rregullat. Eshte shkolle tradicionale dhe me cilesi, duke qene nje lider ne pedagogjine inovative, balnca e deshiruar mes studimeve serioze dhe aktiviteteve spotive, kulturore, klubeve te ndryshme dhe bursave korporative, stervitjeve etje, i bejne studentet e Tarsac's te gjithenashem dhe te permbushur.
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab