English | Albanian
Spanje
Visit our website: britanika.al
Lady Elizabeth School
Lady Elizabeth International School ndodhet në një nga vendet më të bukura përgjatë vijës bregdetare “Costa Blanca” në Spanjë. Është lehtësisht e arritshme nga aeropertet Alicnate dhe Valencia, çka e bën atë shumë tërheqëse për studentë nga shumë vende të botës. Shkolla sigurohen që fëmijët  të edukohen dhe trajtohen në mënyrë individuale,dhe edukimi që ata marrin është totalisht i standarteve më të larta. Filozofia e tyre është të përgatisin, inspirojnë, pajisin dhe edukojnë fëmijët për një të ardhme të suksesshme. Gjithashtu i ndihmojnë fëmijët të mësojnë më shumë rreth vetes së tyre, i tregojnë mënyrën se si të bashkëveprojnë me të tjerët, nxisin të kuptuarit me detaje të komunitetit ndërkombëtar dhe njerëzit përreth tij, si dhe zhvillimin me ritme të shpejta të një bote të cilën ata do të formësojnë vetë. 
+lexo me teper...
Sotogrande International School SIS

Shkolla ndodhet nje zone te bukur rezidenciale te Andaluzise, menje pamje mahnitese te deity Mediterrian dhe fshatrat qe e rrethojne. Sotogrande eshte rreth 90 kilometra ne perendim te aeroportit te Malagas dhe 20 kilometra ne lindje te aeroportit te Gjiblartarit. Eshte konsideruar si pjesa me skenike e bregdetit Costa del Sol me bimesine e saj te harlisur, marinen piktureske dhe bregdetin terheqes. Ne shkolle mund te shkohet me ane te sherbimeve urbane te shkolles nga Marbella, Nueva Andalucia, Estepona, La Linea dhe Tarifa, duke e bere kete nje arsimim te klasit boteror i cili mund te arrihet nga te gjithe. 

+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab