English | Albanian
Zvicer
Visit our website: britanika.al
Leysin American School LAS

Leysin American School (LAS) eshte themeluar ne vitin 1960 nga Fred Zigfrid Ott dhe eshte nje nga shkollat kryesore internacionale te Zvicres. Shkolla eshte akredituar nga Shoqata e Shkollave dhe Kolegjeve te Shteteve Qendrore te SHBA, nga Komiteti I Shkollave Internacionale i Brianise se Madhe dhe Organizata Internacionale e Standartizimit (ISO) 9001:2000. Atmosfera internacionale dhe perfshirja sociale e nxenesve ne klube te ndryshme interesash, ekskursione edukative dhe aktivitete sportive perbejne premise te nje edukimi te mire dhe zhvillimi individual.
+lexo me teper...
Institut auf dem Rosenberg

Institut auf dem Rosenberg eshte themeluar ne vitin 1889 nga Dr. Ulrich Schmidt dhe ndodhet ne St. Gallen (pjesa Gjermane e Zvicres) vetem 70 km larg Zurich. Vendndodhja perfekte e qytetit ndermjet kodrave te Santis dhe liqenit Bodensee, kane krijuar reputacionin e qytet-kopesht. Qyteti eshte i njohur per universitetet e vjetra dhe qendren historike me shtepi te vjetra dhe dyane piktoreske.
+lexo me teper...
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab