English | Albanian
Schools
Visit our website: britanika.al


Nje fillim i mire ne jete nis me arsimin e mire. Kurre nuk eshte aq heret per te zgjedhur rrugen e sakte ne arsimimin e femijes tuaj.

Nga te filloni dhe si te orientoheni ne pafundesine e mundesive dhe propozimeve?

Integral me me shume se 22 vjet experience ne fushen e edukimit dhe me nje staf te kualifikuar sjell me prane jush shkollat elitare ne Europe, Britanine e Madhe dhe USA. Zgjedhja eshte e juaja!

Ne ju ofrojme konsulence falas per vendi si :

 
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab