English | Albanian
Visit our website: britanika.al
                                                                        


OFERTË NË GRUP!
 
Academic Summer në Sidcot
 
Përjetoni eksperiencën më të bukur të jetës tuaj! Argëtohuni duke mësuar! 

Grupi udhëton me një shoqërues nga Shqipëria


Mosha: 7-12 vjeç dhе 13-18 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 30 ose 40 orë/javë
Mbërritja/Nisja: e shtunë - e shtunë
Periudha: 5-19 Gusht
Niveli i studimit: 7-12 vjeç, A2; 13-14 vjeç, B1; 15-18 vjeç, B2

Sidcot School ndodhet në jug-perëndim të Anglisë, vetëm 20 minuta larg aeroportit Bristol dhe afërsisht 2 orë larg Londrës. Shkolla është e pajisur me pishinë, pistë kalërimi, Wi-Fi, bibliotekë, qendër arti dhe mensë moderne. Kurset zhvillojnë aftësitë e nevojshme për studim, u japin mundësinë nxënësve të njihen me terminologjinë e përdorur dhe përfshijnë konsultimin e librave shkollor.

Kurset që ofrohen:

- Kurs për fëmijë (7-12 vjeç)
- Përgatitje dhe përsëritje për IGCSE/GCSE, IB dhe A-Levels (13-14; 15-18 vjeç)
- Sport akademik (13-18 vjeç)
 
Nxitoni të regjistroni fëmijët tuaj! Vendet janë të limituara.
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab