English | Albanian
Visit our website: britanika.al“WORLD EDUCATION FAIR” vjen për të gjashtin vit rradhazi në Shqipëri
 

Të dashur miq!
 
“Panairi i Edukimit Jashtë Shqipërisë 2017”, përsëri në Tiranë dhe për herë të parë në qytetin e Korçës!
Në datat 3-4 Mars në Hotel Rogner, Tiranë do të zhvillohet panairi i gjashtë “Edukimi Jashtë Shqipërisë 2017".
Të pranishëm në këtë eveniment do të jenë përfaqësues nga shkolla të mesme, universitete dhe kampe verore nga Europa dhe SHBA. Panairi organizohet nga Integral Educational Programs në:

 
Hotel Rogner, Tiranë
3 Mars 2017 ora 11:00 – 19:00
4 Mars 2017 ora 11:00 – 16:00

 

dhe për herë të parë në datën 6 Mars në Grand Hotel Palace Korçë!
 
Grand Hotel Palace, Korçë
6 Mars 2017 ora 12:00 – 17:00

 

Gjatë këtij panairi ju do të keni mundësinë të takoheni me përfaqësuesit e institucioneve arsimore nga Europa dhe SHBA, si dhe kolegje që merren me përgatitjen për në universitetet prestigjoze jashtë Shqipërisë. Të gjithë të regjistruarit në panair do të kenë mundësi të përfitojnë ofertat e ndryshme që do të bëhen me rastin e këtij aktiviteti.
 
Ju do të keni mundësinë të flisni personalisht me përfaqësuesit dhe të merrni informacione të detajuara për programet, dokumentacionin e nevojshëm për aplikim, aktivitetet kulturore jashtë programit dhe mundësitë që ofrohen për zhvillimin individual të fëmijëve tuaj.
 
Vizitoni linkun e mëposhtëm për të marrë më shumë informacion dhe për tu regjistruar në këtë aktivitet.


http://www.worldeducation-al.com/

Hyrja është falas!

Ju mirëpresim!
 
CMS v.1.9.1 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab